TIETOA MINUSTA

Nimeni on ”Nana” (Nga Quynh Luu), ja voit puhua kanssani suomea, vietnamia, kantoninkiinaa tai englantia.

 

Olen opiskellut perinteistä kiinalaista lääketiedettä ja siihen kuuluvaa Nan Jing -akupunktiota yli neljä vuotta, minkä jälkeen olen jatkanut aktiivisesti osaamiseni kehittämistä. Koulutukseeni sisältyi myös korva-akupunktiota, jonka yhdistäminen kehoakupunktioon aikaansaa kaksinkertaisen hoitotehon. Akupunktio-oppini olen saanut akupunktiomestari Raimo Lindroosilta (Prometheus Institute).   

IMG-20180622-WA0112_edited.jpg

Olen antanut paljon akupunktiohoitoja vuodesta 2013 alkaen ja saanut hyviä tuloksia muun muassa seuraavien vaivojen hoitamisessa: olkapään tulehdustilat, naistentaudit, jalkojen ja käsien kiputilat, käsien ja jalkojen kylmyys, hartiakivut, selkäkivut, iskiasvaivat, puuttumistilat, aivoinfarktin jälkitila, päänsärky, ruoansulatusongelmat ja mielen levottomuus. Hyvin tärkeänä ennaltaehkäisevänä hoitona pidän elimistön tasapainottamista ja vastustuskyvyn kohottamista. Olen perusterve, mutta teen itselleni akupunktiohoitoja kerran kuussa ennaltaehkäisynä ja myös silloin, kun koen olevani väsynyt ja alttiina sairastumiselle. Olen kokenut sen auttavan minua.

 

Olen koulutukseltani myös sairaanhoitaja ja olen työskennellyt yli kymmenen vuotta sairaanhoitajana monipuolisessa tehtävissä. Näin ollen minulla on paljon kokemusta sairauksista ja terveydenhoidosta.

 

Tärkeintä minulle on ihmisen hyvinvointi. Ihminen on terve, kun hän voi suhteellisen hyvin niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Elimistömme on kuin auto: jos sitä ei huolleta säännöllisesti, se menee epäkuntoon. Jos huollamme autoamme, miksemme huoltaisi myös kehoamme, joka kuitenkin on tärkein omaisuutemme? Pidetään siis hyvää huolta itsestämme!